Познати личности кои гордо ги покажуваат своите „совршено несовршени“ насмевки

Холивуд е опседнат со совршенство, а кога некој славен ќе избере да остане верен на сопствените стандарди за убавина, тоа е како освежување за обичните луѓе. И покрај притисокот да бидат беспрекорни, овие sвезди гордо ги покажуваат своите „совршени несовршености“.

Мило ни е што овие познати личности се залагаат за прифаќање на вашите несовршености. И кога ќе ги погледнеме нивните „несовршени“ насмевки, си помислуваме дека и ние би можеле да бидеме холивудска ѕвезда.

Кирстен Данст

Ванеса Паради

Џони Деп

Лара Стоун

50 Цент

Стив Бушеми

Ана Пакин

Мајкл Страхан

Џесика Паре

Том Круз

Мадона

Морган Фримен

Линзи Лохан

Кира Најтли