Прашање за Македонија на хрватскиот квиз Милионер

Секоја чест за ставот на шармантниот водител на квизот, Тарик Филиповиќ.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.