Правењето селфи со возот е прилично глупа идеја, особено кога сакаш возот да го фатиш од поблиску

Погледнете што ѝ се случи на една од жените кои не сакаа да го пропуштат моментот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!