Правење осумки со моторот од чалам, не е добра идеја, но барем резултатот секогаш е смешен за гледање

Ова се случува кога си премногу самоуверен од незнаење :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!