Правење традиционален леб во индиска лебара: Ммм баш изгледа вкусно!

Изработката на лебот е 100% рачна ножна!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!