Правењето финти со крос мотори изгледа многу чудно, погледнато од овој агол

Ова е Дејвид Риналдо, мотокрос возач во слободен стил, а камерите на неговиот мотор и кацига ни даваат прилично бизарен поглед на неговиот свет. Не се обидувајте да го имитирате!