Пред да се ожените, многу е битно да знете каква музика слуша девојката, за да знаете каква домаќинка ќе биде

Добрата домаќинка по музиката се познава!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.