Пред да се заљубите во новата девојка што сте ја запознале, однесете ја прво на пиво, тоа открива многу за карактерот

Девојкава на пример изгледа многу мила и невина, додека не почне да пие :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.