Пред да се заљубите во оваа прекрасна девојка, погледнете ја како јаде сендвичи

Една просечна македонска плата ти јаде само за појадок, па види ти :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.