Пред и по свадбата луѓето можат да се променат до непрепознатливост

Жената докажа дека не се запоставуваат само мажите по свадбата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.