Предизвик: 8 скриени работи кои само најострото око може брзо да ги забележи

Предизвикајте го вашиот мозок, ставете ја вашата капа за размислување и пронајдете ги скриените предмети на овие слики. Тестирањето колку сте внимателни може да биде забавен начин да го поминете времето додека чекате автобус или за време на кафе пауза. Исто така, помага да го одржите мозокот активен дури и кога се чувствувате уморно.

Кој е духот тука?

Најдете го зајакот кој се крие тука

Најдете го делфинот

Најдете го чадорот

Најдете го пердувот

Најдете го кутивчето за моливи во училницата

Најдете го весникот

Каде се ракавиците?