Предизвик: Колку брзо можете да го најдете она што не припаѓа на сликите?

Способноста да се сфатат деталите е многу важна. А способноста да се концентрираме и да се фокусираме на една задача во исто време ни овозможува да го постигнеме токму тоа. Можете да ја тренирате таа вештина преку нашите квиизови.

Една од нив се разликува, најдете ја!

Најдете ја сенката на розата

Можете ли да ја забележите мачката која се разликува

Можете ли да го забележите човекот кој не е ист како другите?

Дали забележувате кое јаболко е различно?

Една жена е натрапник на оваа слика