Предизвикот со мешање Кока Кола и ментос бонбонче, но во домашни услови и со 3 бонбончиња

Важно тој послал две крпи на земјата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.