Предноста да живееш на Сибир, каде што реките веќе се замрзнати, е што додека луѓето во големите градови дишат смог, ти го правиш ова

Тоа што е почеток на ноември и што не си сигурен колку е дебел мразот на реката е јаготката на шлагот.