Прекрасни микро фотографии кои носат во друга димензија

Ашрафул Арефин е талентиран фотограф и дигитален уметник со седиште во Дака, Бангладеш. Тој се фокусира главно на ликовната уметност, макро фотографијата, цвеќињата, играчките и мртвите природи. Ешфул секогаш бил многу заинтересиран за цртање и сликање, сакал да биде уметник од детството. Арефин ја споделува својата работа на Инстаграм, каде што има над 117 илјади претплатници.