Премиерот добри своја игра и една и единствена задача, да ги фати сите вакцини

Можеби вака ќе му тргне…

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.