Премиерот на Босна како да паднал од Марс! Не знае да ја стави маската на прес-конференција

Како е можно ова, кога единственото логично место за закачување на маската се ушите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.