Премиерот Спасовски си ја кажува шифрата на вифито

Да се насмееме малку, затоа што и од многу нервирање фајде нема.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.