Преплашена мајка слуша морничав глас како шепоти на мониторот за бебиња

Неодамна имаше неколку случаи на наводна паранормална активност на социјалните мрежи. На почетокот на 2021, еден татко споделил ТикТок на која неговата ќерка полека се влече под креветот додека викала за помош. Коренот на нивната приказна допрва треба да биде целосно потврден.

Сега, преку „Редит“, една мајка сподели снимка од нејзината камера за бебиња во која можете да слушнете некој како злобно вели „помогни ми“ – дали е тоа дух или е резултат на игра од трети страни?

Мајката напиша: „да ја скратам приказната, ја гледав ќерка ми како мавташе преку камерата мислејќи дека е апсолутно преслатка“.

Таа додаде: „Погледнувам уште еднаш и слушам нешто вознемирувачко. Слушнав тешко дишење. и повторно го повтори тоа и се колнам дека можев да слушнам како бара помош“.

На самиот почеток на клипот, дефинитивно можете да слушнете како некој дише и вели „помогнете ми“, но не е јасно од каде доаѓа, додека малото дете се искачува кон камерата.

Што се однесува до што било друго во просторијата што може да го измами нашиот мозок да помислиме дека сме слушнале нешто, мајката напиша: „Ниту нешто се лула, ниту вентилаторот не беше вклучен, ниту телевизорот“.

Таа додаде во друг коментар: „Би сакал да е лажирано или некој да ми ја хакнал камерата… Не можев да спијам минатата ноќ и сијалицата случајно ми експлодираше, едвај чекам да се преселам“.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.