Прескокнување на шини со помош на фамилијата

Тинејџерот не сакаше и фамилијата да си ја вовлече во ова, но таква глупа идеја едноставно мораше да заврши вака.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!