Претпазлив таксист од Пекинг, кој не сака да го фати новиот Корона вирус, а мора да работи

Кога кај нас за загадувањето носат маски по улици, ова не е ништо чудно, бидејќи се работи за нешто многу пострашно, што убива брзо.