Претседателот на ЈАР става маска непосредно пред ТВ интервју

По теркот на комшијата Бојко Борисов, претседателот на Јужноафриканската Република, Матамела Сирил Рамафоса, се избламира за сите пари, а фацата на ТВ водителката е само јаготка на шлагот.