Претседателот на Србија, Вучиќ се обрати на Кинески, но и на Кинезите им треба превод

Што е со политичарите и странските јазици? Очигледно на Балканот не им оди баш најдобро, а најнов доказ е претседателот на соседна Србија Александар Вучиќ. Тој им се обрати на „Браќата Кинези“ на нивниот јазик, поточно на нивниот претседател но очигледно Кинезите имаат проблем да го „дешифрираат“.

Сепак самодовербата на Вучиќ во неговиот „перформанс“ е и повеќе од голема. Кој знае што кажа на крај за девојката така слатко да се насмее…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.