Презентерот сега детално ќе ви ја објасни моменталната ситуација со коронавирусот

Човекот се дотерал и се труди, но некако лошо му напишале…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.