Проблемите на 21 век (виц)

Маж се враќа вечерта во куќата, управувана од вештачка интелигенција.
– Алекса, запали го светлото!
– Јас сум Сири, која е Алекса?
– Добро, Сири, запали го светлото!
– Викни си ја Алекса да ти го запали.