Проблемите на современите девојки (виц)

Една другарка ѝ се жали на друга:
– Леле, вчера излегов со тој симпатичниот дечко, а тој цело време ми зјапаше во деколтето!
– Биди благодарна, јас излегов со еден, тој цело време си зјапаше во телефонот…