Проблемот со пушење надвор пред кафичите зимно време е решен!

Решението е прилично генијално, сега треба само некој кафич да направи специјални маси крај ѕидот, со по две дупчиња за секое столче :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.