Продавачот го фати на дело крадецот на чипс

Смешно е кога знаеш што направил, а тој упорно се прави како ништо да не се случило и измислува бесмислени глупости, демек некој го чекал надвор.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.