Продавачка со неверојатна моќ на запазување детали (виц)

Млад дечко пазарува во супермаркет. На лентата на касата става 3 банани, 6 јајца и сок од праска. Касиерката:
– Ауу, дечко, ти изгледа не си во врска.
– Да, а како погодивте?
– Па не си некој лепотан.