Професионалец: Смирено влезе, го разнесе банкоматот, ги зеде парите и замина (3 фотографии + видео)

Овој филмски грабеж беше снимен од надзорна камера инсталирана во една руска продавница. Крадецот успеал да си замине со плен од 2500 евра.