Професионален руски измамник на осигурителни компании

Ова и камерата внатре во возилото да го фати, ќе личи како реална несреќа. Ќе има парички за водка, до следната „несреќа“ :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!