Професионален швалер 90-то ниво

Типот знае како да „испари“ преку терасата, штом мажот ќе заѕвони на вратата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.