Професионалниот готвач до сега во кариерата не видел ваква дегустаторка

Неговите очи кажуваат сѐ за капацитетот на девојката :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.