Прошетка со автомобил низ зомби градот Филаделфија

Ако сè уште мислите дека Соединетите американски држави се најдобрата земја во светот, можеби е време да размислите уште еднаш, откако ќе го погледнете следното видео, снимено во областа Кензинтгон во градот Филаделфија.