Прошетка со автомобил по улиците на 11 милионскиот Вухан, кој стана град на духови поради вирусот

Никој не се осмелува да излезе на улица, сите седат дома и чекаат да помине. Видеата се снимени од двајца Сиријци кои случајно останале заробени во градот и сега не можат да го напуштат.