Протече видео од двајца австралиски водители на популарна ТВ, кои кажуваат што искрено мислат за Новак Ѓоковиќ пред да одат во живо

Некој од камерманите во телевизијата 7NEWS од Мелбурн се погодил фан на Ѓоковиќ, па го снимил муабетот меѓу водителите пред да започнат вестите.

Водителката јасно и гласно кажа:
„Како и да го погледнам, Новак Ѓоковиќ се познава дека е лажливо, подло, копиле“
Со што нејзиниот колега во потполност се сложи.