Протестантот најде начин како да му се одмазди на полицаецот

Му влезе во момент кога не го очекуваше.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!