Протестите во Белгија ескалираат и полицијата се помалку може да се справи со нив

36 полицајци биле повредени во насилните протести.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!