Прв и последен ден на вежбање во теретана

Наместо како секој нормален маж да крене 2 пати едно тегче и потоа пола саат да се гледа на огледало, тој доби друга идеја.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!