Прва работа после пандемијата (виц)

Прва работа што ќе ја направам кога ќе заврши пандемијата ќе биде…
Бидејќи ми е хаос во главата, викам такси, седнувам во Автокоманда и му велам на таксистот:
– Мајсторе, вози до Ѓорче.
Па да ми објасни таксистот што точно се случувало.