Првата лекција за возење на синот никогаш не се заборава

Таткото решил да го учи синот да вози, затоа што во САД, возачка дозвола се добива на 16 години. Да погледнеме како помина првото седнување зад воланот.

За почит е реакцијата на таткото, кој иако зовре од нервоза, сепак успеа да се воздржи да не избувне.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.