Првата журка после карантинот не тргна на добро за плавушата качена на масата

Алкохолот е тешко да ја држи исправена на земја, а камо ли качена на маса. Другарот што снима точно знаеше што следува.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.