Првиот ден од обуката на африканските специјалци

Изгледа попаметно беше прво да повежбаат која им е лева а која десна нога :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.