Првиот шот од текила во животот може да биде прилично комплициран за пиење

Особено ако претходно си се „наѕидала“ со нешто друго :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.