Првите 40 години од детството на секој маж се највесели

Жени, ако се прашувате зошто мажите толку многу сакаат да одат на лов и на роболов а се враќаат со празни раце, еве ја причината.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.