Првото зимско нуркање во новата година не тргна според планот

Девојката малку се подзакачи и се најде во безизлезна ситуација.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.