Пукање огномет на пијано: Што може да тргне наопаку?

Ништо страшно, само малку ја погрешил страната :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!