Пушењето цигари е опасно по здравјето – Еве еден многу јак доказ

„Машала“ како успеа да преживее….

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.