Пушачите и проблемот со годините (виц)

Стојам надвор на улица и пушам. Поминува една тетка и ми вели:
– Не пуши! На 35 изгледаш како да имаш 45!
До сега никој не ми беше дал ваков комплимент за моите 54 години.