Работа од дома: Жено, да не знаеш каде ми се панталоните?

Жената се дотерала, се скоцкала, затоа што има деловен состанок преку интернет, а мажот си има свои проблеми.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.